snabba beslut

Hörnen utstakade, kanske svårt att se från 80m från marken
Hörnen utstakade, kanske svårt att se 80m från marken 🙂

DCIM/100MEDIA/DJI_0156.JPGPå fredagslunchen gick jag snabbt till Ringen för att hämta ett paket, så ringde mobilen och det var vår bygglovshandläggare som ringde upp. jag hade just messat honom att Göran som river och ska göra grunden hört av sig om att huset måste bli 10 cm högre annars måste vi spränga. Huset får vara max 8 m vilket det kommer att bli så får det bli 8,1 m var frågan. Vi måste ha fått den bästa bygglovshandläggaren som finns, för han svarar snabbt på allt och Yes, 10 cm var ok. Så när Micke och Fabian åkte ut på kvällen såg det ut såhär. Tomten utplanad, gräsmattan borta och en helt ”ny” tomt redo för just vårt hus. Så nu funderar jag på hur man anlägger en gräsmatta sen när det blir dags… mycket googlande kommer det att bli framåt. Det ska ju även byggas terass, odlas i pallkragar och byggas en spaljé mot grannen.

Please follow and like us:
1+

2 svar på ”snabba beslut”

  1. Finns det ingen Like funktion att slå på? Mest så ni ser aktivitet från er publik

    1+

    Users who have LIKED this comment:

    • avatar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *