Cykel-övning

Den återkomande vyn
Den återkommande vyn
Gamla gräsmattan fylld för att nivån till huset inte ska bli för hög
Gamla gräsmattan fylld för att nivån till huset inte ska bli för hög
Cykel ut idag :)
Cykel ut idag 🙂

Idag har vi cyklat från Skånegatan till Enis. Tänkte att det kunde vara bra att känna efter hur långt det egentligen är. Det är ca 1,4 mil. Ska vi skaffa el-cyklar eller ska man satsa på att ta sin vanliga cykel och kanske göra det ett par gånger i veckan. Det är ju helt klart ett träningspass. När solen skiner är valet lätt, så underbart som det var idag.
Vi tänker så mycket på när vi ska bo därute. Hur härligt det ska bli med stora köket, ön, tvättstugan, terassen… ja allt. Det hade ju varit roligt att få överaska med en bild på själva huset nu men det kommer dessvärre att dröja ett tag. Killarna som fixar markarbetet tar ett steg i taget. Förra veckan bestämde vi att vi jämnar Rolles gräsmatta med marken och börjar om från början. Vi fick även tillåtelse från kommunen att fälla en ek som stod väl nära huset. Tjop tjop nu är eken borta. En grävmaskin är bra att ha i bakfickan har vi märkt. : )

Please follow and like us:
2+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *