Byggstartsmöte

Idag har vi äntligen haft byggstartsmöte! Mark-killen Göran som rivit huset, preppat marken och nu ska fixa grunden, husföretagets byggledare Daniel, byggfirmans representant Niklas och vår tidigare kontakt på husföretaget, säljaren Torbjörn, som nog är rätt trött på oss vid det här laget : ) Tror det gått mer än 1000 mail mellan oss under den här tiden.

Mycket att hålla koll på, vi har bra hjälp 🙂

Ett jättetrevligt möte måste vi säga, alla var supertrevliga och lätta att kommunicera med. Bygg-Niklas berättade om tidsplanen och verkade väldigt flexibel med våra önskemål. Kanske det blir unidrain i badrummet på övervåningen ändå, inte helt uteslutet iallafall. Unidrain är en sådan avsloppssil som går längs med väggen istället för som vanligt är en rund sil i mitten av duschen. En unidrain gör det möjligt att ha stora klinkers ända in duschen och det vill vi gärna ha.
Mötet höll på i ca 2 timmar och vi fick veta massor. Bland annat att vi inte kommer att få vistas på tomten under hela byggtiden, vi som vant oss vid att åka dit mest jämt och bara känna in. Kommer att bli tomt men vi får boka tider att komma dit tillsammans med projektledaren. Undrar hur ofta man kan ringa honom och boka tid utan att vi blir outhärdliga….
Så nu ska grunden snart gjutas och sen levereras stommen v 26 och på 3 dagar ska den vara uppmonterad. Lääääängtar!!

Please follow and like us:
2+

2 svar på ”Byggstartsmöte”

  1. Ni får inte vistas på tomten nä men utanför tomten och lite sköna Drone Shoots måste ju Mr Mikee ro hem
    ?????

    1+

    Users who have LIKED this comment:

    • avatar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *