En plan

Under processen när vi undersökte lite olika husleverantörer hade vi kontakt med en tjej som förvisso var bra och trevlig. Hon gjorde allt för att vi skulle välja hennes företag vilket kändes lite taskigt när vi inte gjorde det. Men man får väl tillåta sig att gå mer på vilket hus och den husleverantör som känns bäst än att man ska vara snäll…. tror vi. Hursomhelst fick vi en väldigt bra plan på de olika delarna i bygga-hus-processen, detta ark har (något modifierad) på ett väldigt bra sätt hjälpt oss att få en överblick i var vi är och vad vi har kvar. Idag sa jag till Micke och Fabian att om denna process blir som vi hoppas kan det vara bland det roligast man upplevt. Att få se det hus vi skapat i våra huvuden bli till verklighet ska bli SÅ spännande.

Please follow and like us:
1+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *