En gjuten grund

Grunden på plats och snart kommer husstommen 🙂

Ikväll kom vi hem efter midsommar i Skåne och det som en gång var tänkt att vara ”gamla ladan” vi skulle blogga om. Nåja, nu heter bloggen så men innehållet kommer ändå att bli detsamma, sen när huset är klart. Österlen har delvis visat sin bästa sida denna midsommar och då är det ett svårslaget sommarparadis. På vägen hem en efter lång bilresa och egentligen helt slut så kunde vi inte motstå att åka ut till Enis och se hur grunden ser ut. Och den ser ut. Alldeles fantastiskt fin, perfekt och nu redo för ett hus, vårt alldeles egna hus. Fortfarande känns det ju helt overkligt med hela grejen. Vilken process detta är och vi är bara i början. Kommande vecka bör iallafall bli en milstolpe av rang.
Funderade ikväll på hur det känns att lämna söder och pulsen här, inte minst just på Skånegatan där vi tillfälligt bor nu. Varje kväll hör vi pulsen och rösterna från uteserveringarna som kantar hela gatan, det är ju härligt på sätt och vis. Men jag känner, efter 20 år (eller nåt) på Söder, att jag är väldigt redo att ta detta kliv. Micke är i grunden en sann hus-människa och har alltid varit. Så hus, tomt, skapande i vårt nya kök, odlande, terrassbyggande….. allt det där känns just nu så märkvärdigt mycket mer lockande än alla dessa uteserveringar och livet i stan. Förändringar ÄR så spännande!

Please follow and like us:
1+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *