Stomresning, kaffe och film

Lyftkran in action dag 1 FM
Nya huset dag1 kväll

Igår restes stommen på Enis…… helt overkligt! Att se detta hus med väggarna och fönstren som vi stött och blött i ett år (ja ja nästan då) och tittat på ritningen och vänt och vridit… nu står det där, nästan iallafall. Lite tak återstår och en del fasad samt hela inredningen. Men ändå!!! Vårt hus finns och vi kan se det, ta på det (om man skulle gå nära alltså).

Vi träffade Torbjörn, vår säljare utanför tomten, som tagit med sig kaffe och pågens kanelklipp.  Den stora lyftkranen störde ut kommunikationen med vår drönare. Jonny kom på sin MC med sin bättre flygfarkost som kunde filma och vi hade en suverän förmiddag helt enkelt.

Tänk er nu att man tar bort ställningarna, att huset är färdigmålat i vitt, tänk också en stor terrass runt hela huset, en gräsmatta åt söder och pallkragar, krukor, Två japanska körsbärsträd och en hel del annat smått och gått. En dröm helt enkelt som börjar ta form.
Ser det inte då helt fantastiskt ut : D

Fler bilder och redigerad film kommer snart…..

Please follow and like us:
2+

Ett svar på ”Stomresning, kaffe och film”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *