Det har hänt en del

Återkommande vy över huset

Nu två månader kvar till slutbesiktning. I höst kommer tiden att gå fort, tänkte vi när allt började. nja…. så fort går det ändå inte, eller?

Vi har haft en del pucklar i processen te x elen. Många och långa samtal med el-firman som var stränga och tyckte att de fick för lite betalt av vår husleverantör både för att ha samtal med kunden men framförallt för att göra något mer. En BRA slant extra för el, belysning, extra RJ45 (internetuttag) slutade det med, men då tror vi att vi fått med det mesta. Man kan undra i sitt stilla sinne vad som egentligen ingår i själva husleveransen. När väl elektrikerna var på plats så visade de sig vara grymma. Tillmötesgående och angelägna om att vi skulle bli nöjda, tack för det Tony och Rasmus. Sånt gillar vi.

Nu är det kaklat i badrum och tvättstuga, gipsskivor är på plats och spackling pågår. Två månader to go…. hur svårt kan det vara att bygga ett hus 😉

V-rum från matrum-hall
RJ45 -konsumera Internet snabbt :)
Tvättstuga-Telnikrum
Kök från v-rum
Please follow and like us:
2+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *