Plötsligt bor vi här

Bekant vy av huset – I vår målas det vitt 🙂

Vi har varit dåliga på inlägg nu i slutet av bygget. Det har varit mycket att fixa och hålla koll på. Men nu bor vi faktiskt här och det har snabbt blivit vårt självklara hem. Vilken känsla!

Vi är jättenöjda med våra val i det stora hela men några saker kunde verkligen ha gått lättare. Balkongräcket blev inte det vi tänkt och vi har problem med en plåt på nocken som inte sitter fast och lite annat strul. Men det är härligt att vi äntligen har kommit in i vårt fina hus och lite fix och don ska det kanske vara när man bygger hus. Fast lite trötta är vi allt. Nästa inlägg kommer handla om våra erfarenheter som vi sammanställt till ”Våra tips”

 

 

Please follow and like us:
2+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *